0 artikel(en) - 0,00

Uw winkelwagen is leeg

Home › Uitleg webshop

Uitleg webshop

Korte beschrijving van de webshop

De doelstelling van deze webshop is een snellere informatiestroom van onze beschikbare voorraad vaste planten richting onze klanten. Just in time delivery is een van onze speerpunten zodat vraag en aanbod snel en accuraat op elkaar afgestemd kunnen worden.

De zichtbare voorraden worden ‘real time’ geüpdate zodat deze altijd actueel zijn. Het bespaart u de nodige tijd met bellen, faxen of e-mailen over de beschikbaarheid van bepaalde artikelen. Tevens worden nieuwtjes, tips en foto’s van promotie- en andere interessante artikelen op de webshop geplaatst.

Nadat wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een inlogaccount en een wachtwoord zodat u direct uw bestelling kunt plaatsen, bekijken en wijzigen. Alle prijzen per besteld artikel en de eventuele toeslagen voor foto etiketten, insteken etc. worden direct aan u getoond evenals de totale orderwaarde. De met u afgesproken condities zijn direct in de bestelling verwerkt zodat u altijd over de juiste prijzen beschikt. Op webshopbestellingen word een automatische korting verleend van 2% op het netto plantenbedrag. Deze prijzen zijn gebaseerd op een minimale afname van 24 stuks per soort en voor kleinere aantallen wordt automatisch een toeslag doorberekend. Na de optie ”Verzenden bestelling” heeft u nog de ruimte om eventuele opmerkingen te plaatsen zoals afleverdatum, adres etc. Van alle bestellingen wordt een kopie opgeslagen zodat u deze ten allen tijden terug kunt vinden  in de bestelhistorie.

Nadat wij de bestelling hebben ontvangen en hebben verwerkt in ons systeem ontvangt u een orderbevestiging.

Wij wensen u veel gemak en plezier bij het gebruik van deze extra service.

© 2024 John van Oosterwijk B.V.